پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز سه شنبه ، 1404/02/02

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

کارشناس برنامه قلب و عروق معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد، گفت: یکی از عوامل خطر بیماری های قلبی و عروقی کم تحرکی و نداشتن فعالیت بدنی مناسب است.

کارشناس برنامه قلب و عروق معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد، گفت: یکی از عوامل خطر بیماری های قلبی و عروقی کم تحرکی و نداشتن فعالیت بدنی مناسب است.


به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ مهناز همتی افزود: سبک زندگی مدرن و استفاده از ماشین در فعالیت های کاری و خانگی باعث شده که انسان های امروزی افرادی باشند که فعالیت بدنی کافی و ویژگی های مثبت زیادی داشته باشند و همچنین آنها تنبل نبوده و کارهای خود را با دقت و حوصله بیشتری انجام می دهند.


وی با بیان اینکه این افراد، انرژی بالایی دارند و به همین علت، دیرتر خسته می شوند و در نتیجه کارها را در مدت زمان کمتر و با شادابی بیشتری به اتمام می رسانند،تصریح کرد: آنها در مقابله با تنگناها و مشکلات معمول، توان بالاتری برای تحلیل امور و حل مشکلات دارند و راحت تر با ناملایمات دست و پنجه نرم می کنند.


کارشناس برنامه قلب و عروق معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان ابراز داشت: افراد دارای فعالیت و تحرک بدنی مناسب در مقابله با فشارهای عصبی و روانی کمتر دچار عصانیت می شوند و قادر به کنترل خود در مواقع اضطراری و بحرانی خواهند بود.


وی اذعان کرد: این افراد تصور بهتری از زندگی دارند و دید آن ها نسبت به خود و امور زندگی مثبت و واقع بینانه بوده و  چون کمتر دچار فشارهای روانی و عصبی می شوند، بدن و عضلانی سالم دارند و از دردهای عضلانی و خستگی متداول که امروزه در جوامع شهری فراوان یافت می شوند مصون هستند.


همتی در ادامه با اشاره به مفهوم فعالیت بدنی آن را هر گونه حرکت بدن که در اثر انقباض و انبساط عضلات اسکلتی بدن ایجاد و نیازمند صرف انرژی است عنوان و اظهار داشت: ورزش نوعی فعالیت بدنی سازماندهی شده است و با هدف بازی و سرگرمی، توانایی بیشتر، تندرستی و یا تناسب بدنی به صورت حرکات منظم، مکرر و یا برنامه ریزی شده انجام می شود.


کارشناس برنامه قلب و عروق معاونت بهداشتی اضافه کرد:  فعالیت بدنی مناسب و ورزش از دو طریق اثرات مفید و مثبت خود را در بدن اعمال می کند، یکی آن است که تقویت عضله قلب موجب شده تا قلب قوی تر، با گنجایش بیشتر و با ضربان های منظم تر کار کند که خود موجب ادامه حیات و زندگی می شود.


وی یادآور شد: دومین اثر فعالیت بدنی مناسب این است که به علت افزایش قدرت سیستم ایمنی و اثرات مفید روانی، موجب کاهش بروز علایم و عوارض بیماری ها و باعث استحکام استخوان ها شده و از ابتلاء به پوکی استخوان ( استئوپوروز ) به ویژه در زنان جلوگیری می کند.


همتی در پایان گفت: با حساس کردن سلول های بدن به اثرات انسولین ضمن پیشگیری از ابتلاء به بیماری قند ( دیابت نوع 2 )، در بیماران دیابتی باعث کنترل بهتر میزان قندخون آن ها می شود و نیز میزان احتیاج به انسولین و داروهای ضد قند خوراکی را کمتر می کند و با اثر مثبت بر روی میزان چربی خون، موجب کاهش چربی خون مضر ( تری گلیسرید و تا حدی LDL ) شده و از این طریق به سلامت قلب و عروق کمک می کند.5